Laat je niet bespieden: blijf anoniem online met een VPN

Kies een VPN provider & claim korting op een jaarabonnement!

Kies nu jouw VPN
book
img

Stap 1

Kies de juiste VPN of router
voor jouw situatie


Kies een VPN

Stap 2

Vind de juiste handleiding en stel je VPN of router zelf in


Handleidingen

Stap 3

Surf vanaf nu
altijd veilig online!


Lees de voordelen

Exclusieve 3-jaar deal

75% korting op 3-jaar NordVPN

NordVPN werkt op alle populaire platforms, waaronder: Windows, macOS, Linux, Android en iOS. Je kunt bovendien 6 apparaten beveiligen met één enkele account, inclusief je smart-tv en router. Niet tevreden, 30-dagen geld terug.

Pak de speciale aanbieding en geniet van 3 jaar veilig browsen.


img
img

Opnieuw stevige kritiek op AIVD

Toezichthouder: informatie te snel gedeeld met buitenlandse inlichtingendiensten

Volgens een recent rapport van de toezichthouder heeft de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) te weinig oog voor de risico's wanneer informatie van burgers wordt gedeeld met buitenlandse inlichtingendiensten. De toezichthouder op de inlichtingendiensten CTIVD oefent in een rapport opnieuw stevige kritiek uit op de AIVD.Omzeil geo-blokkades

Kijk buitenlandse films, series & sportuitzendingen

Kijk je vaak buitenlandse films en series? Netflix heeft 13.000+ titels, maar die kun je niet overal bekijken. Zo kun je op de Amerikaanse versie kiezen uit 2900+ films, maar in Nederland maar uit 1400+

Door met een VPN te switchen van locatie, krijg je gemakkelijk toegang tot de bibliotheek van een ander land.


img
img

Geef je router een VPN-upgrade

Je volledige thuisnetwerk achter de VPN

Het gebruik van een VPN in combinatie met een router werkt in feite niet anders dan het installeren van een app. Het grote voordeel: al je apparaten zijn in 1 keer verbonden met de VPN. Je hoeft niet meer op ieder apparaat apart VPN te installeren.

VPN instellen kan vaak niet op de router die je hebt ontvangen van je provider. Met een simpele upgrade kun je een VPN instellen en krijg je een stuk meer functies om je thuisnetwerk beter te beheren.


FAQ

Q. Is de Sleepwet de enige reden waarom ik een VPN nodig heb?

A. Zeker niet! Ook het recente “wifi krack” beveiligingslek in WPA is een reden om te kiezen voor een versleutelde internetverbinding. Of in ieder geval tot jouw wi-fi apparaten en router aan patch/fix hebben gekregen. Maar met VPN kun je bijvoorbeeld ook geo-blokkades omzeilen, waardoor je bepaalde buitenlandse video-streams en Netflix kunt kijken.

Q. Werkt Netflix achter VPN?

A. Dat hangt af van je VPN provider. Netflix is namelijk actief bezig om VPN-verkeer tegen te houden omdat niet alle content overal ter wereld bekeken kan worden. Heeft te maken met rechten en royalties. Een aantal VPN’s omzeilt de blokkade, waardoor je ook content vanuit het buitenland kan bekijken.